Tarvikkeet

Latausjohdot, synkronointikaapelit, laturit ja ylipäänsä kaikki tarvikkeet puhelimeen mitä ikinä tarvitset. Ja edullisesti tottakai!

Tarvikkeet Yhteensä 104 tuotetta.

Alakategoriat

 • Akut ja varavirtalähteet

  Valikoimissa laadukkaat akut ja varavirtalähteet lompakkoystävälliseen hintaan.  Varavirtalähteellä lataat puhelimeesi lisää akkua kun verkkovirtaa ei ole lähettyvillä.

 • Audio

  Kuulokkeet lenkkipoluille tai bluetooth kaiutin rannalle, mökkireissulle tai laivanhyttiin. Täältä löydät varusteet viihtymiseesi.

 • Lataus ja johdot

  Valikoimasta löydät erilaiset lataus ja synkronointi kaapelit mallikohtaisesti. Lightning, microusb, apple 32pin johdot eri pituisina ja värisinä. Pidempi latausjohto on paikallaan silloin kun käytät älylaitettasi sohvalla tai sängyssä. Liian lyhyt johto yleensä väsyttää liittimen jos siihen kohdistuu vetoa. Kaikki kaapelit laadukkaalla viimeistelyllä.

 • Telineet

  Valikoimasta löydät autotelineet, telakat ja muut laitteen pidikkeet. Esimerkiksi auton ilmastointi suulakkeeseen kiinnitettävä puhelinteline on todella toimiva ja käytännöllinen ja lisää turvallisuutta liikenteessä.

 • Muistikortit- ja tikut

  Valikoimasta löydät SDHC, MICRO SDHC, ja Flash usb muistit edullisimpaan hintaan laadukkailta valmistajilta. Tilaa heti lisämuistia puhelimeesi tai tallennustilaa arkisiin tarpeisiin!

 • Vyökotelot

  Yleismalliset kotelot ja vyökotelot puhelimiin.

tuotetta per sivu
Näytetään 1 - 48 / 104 tuotteesta.
Näytetään 1 - 48 / 104 tuotteesta.